Neće među Pijetlove

Allegri glatko odbio ponudu engleskog kluba

Talijanski stručnjak Massimiliano Allegri bez kluba je već dvije godine nakon što je dobio otkaz u Juventusu, ali očito mu se ne žuri.
Sport / Nogomet | 21. 05. 2021. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnici Juventusa su na ljeto 2019. godine odlučili da se zahvale na saradnji Allegriju iako je on uspio osvojiti Scudetto.

Međutim, Juventus je tada uručio otkaz Allegriju što se na kraju pokazalo da nije bio baš pametan potez. Allegri je i dalje bio na platnoj listi Stare dame, ali ovog ljeta se očekuje njegov povratak trenerskom poslu.

Allegri je nakon otkaza u Juventusu imao nekoliko privlačnih ponuda, ali je sve to odbio. Već neko vrijeme nagađa se da bi mogao preuzeti kormilo Real Madrida i čini se da je to izazov koji on čeka.

Zinedine Zidane će vjerojatno napustiti Real na kraju sezone, a Florentino Perez je već obavio razgovore s Allegrijem koji nema ništa protiv treniranja Reala.

Međutim, talijanski mediji danas su objavili da je Allegri ovog tjedna dobio još jednu ponudu i to iz engleskog Premiershipa.

Tuttosport je objavio da su čelnici Tottenhama kontaktirali Allegrija jer žele da on bude trener od sljedeće sezone. Londonski klub mu nudi trogodišnji ugovor uz godišnju plaću od deset milijuna eura.

Čelnici Tottenhama su ostali razočarani kada je Allegri ekspresno odgovorio i poručio je da nema namjeru voditi ovaj klub.

Kopirati
Drag cursor here to close