Višak kilograma

VIDEO | Neymar odgovorio hejterima uz srednji prst: ''Popu**** ga''

''Današnji trening je gotov. Debeo? Nikad'', poručio je Neymar Jr., nakon čega je pokazao srednji prst i dodao ''Popu**** ga, hejteri''.
Sport / Nogomet | 30. 01. 2024. u 17:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fabrizio Romano / Facebook / Neymar odgovorio hejterima uz srednji prst

''Pretio? OK. Debeo? Ne mislim'', poručio je u videu Neymar Jr. odgovarajući na prozivke kako je nabacio koji kilogram.

Na videu se vidi kako šeta u vili sa bazenom te podižući majicu pokazuje mišiće na trbuhu.

''Današnji trening je gotov. Debeo? Nikad'', poručio je Neymar Jr., nakon čega je pokazao srednji prst i dodao ''Popu**** ga, hejteri''.

Podsjetimo, Neymar (31) se oporavlja od teške ozljede križnog ligamenta zbog koje nakon samo pet utakmica za novi klub Al-Hilal morao završiti sezonu.

A oporavak od ozljede križnih ligamenata traje dugo, pa Neymar tako na raspolaganju ima puno slobodnog vremena, puno više nego što je navikao, a pojavio se na rođendanskoj zabavi legendarnog brazilskog nogometaša Romarija (58).

Neymar je pozirao s Romarijem za fotografiju, a sve su snimile kamere. Snimka je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama, a sve zbog Neymarova izgleda, kojim je iznenadio navijače. Šuška se da je nabacio koji kilogram.

Ovo su neki od komentara: ''Romariju u čast je došao na rođendan s 58 kilograma viška'', ''Iako nosi odjeću koja je prevelika za njega, lako je moguće da Neymar ima i nekoliko kilograma viška, ''Stari Romario je u boljoj formi nego Neymar. Nevjerojatno'', ''Romario bi ga pobijedio u utrci''...

Ovo nije prvi put da navijači dovode u pitanje Neymarovu fizičku spremu, ali s obzirom na to kako se ne očekuje njegov povratak treninzima do ljeta, ima i više nego dovoljno vremena 'skinuti' višak kilograma, ako uopće treba.

Kopirati
Drag cursor here to close