Svodi račune

Neymar: Katar će biti moje posljednje Svjetsko prvenstvo

"Mislim da je to moj posljednji "Mundial" jer ne znam hoću li još uvijek imati mentalne snage da igram na visokoj razini kao nogometaš. Zato ću učiniti sve da pobijedim za svoju zemlju. To mi je bio san od malih nogu"
Sport / Qatar 2022 | 11. 10. 2021. u 00:05 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Mislim da će Katar biti moje posljednje Svjetsko prvenstvo i učinit ću sve da ga osvojim", kazalo je Neymar, što je za mnoge bila iznenađujuća i neočekivana izjava.

Svjetsko prvenstvo održat će se Kataru krajem 2022. godine, a Brazil uvjerljivo vodi u južnoameričkim kvalifikacijama sa svih devet pobjeda.

"Mislim da je to moj posljednji "Mundial" jer ne znam hoću li još uvijek imati mentalne snage da igram na visokoj razini kao nogometaš. Zato ću učiniti sve da pobijedim za svoju zemlju. To mi je bio san od malih nogu i nadam se da ću uspjeti", kazao je 29-godišnji Neymar u razgovoru za Dazn.

Dosad je napadač Paris Saint-Germaina igrao na dva svjetska prvenstva, 2014. godine je propustio polufinale protiv Njemačke zbog ozljede leđa (1-7), a na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji igrao je nakon ozljede gležnja, a Brazil je eliminiran u četvrtfinalu.

S Brazilom je Neymar osvojio naslov na Kupu konfederacija 2013., te zlato na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close