Lukina trivela

Pokušaj Modrića koji je sve zapanjio: Zamislimo da je lopta upala...

Imao je Modrić dva šuta prema golu Atletica, ali su oba otišla visoko iznad prečke. Međutim, posebno je zanimljiv onaj u sudačkoj nadoknadi kad je Real imao priliku iz slobodnog udarca, nadomak šesnaesterca.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2021. u 22:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Luka Modrić pokušava vanjskim felšom svladati Jana Oblaka

Luka Modrić je protiv Atletico Madrida odigrao svih 90 minuta za Real u remiju na Wandi Metropolitano (1:1), ali nije to jedna od njegovih utakmica koje ulaze u anale.

Međutim, iako ima 35 godina, Luka i ove sezone nosi igru Reala i kao što netko nedavno reče - 'Tek kad Luka prestane igrati, bit ćemo svjesni koliko je dobar'.

Imao je Modrić dva šuta prema golu Atletica, ali su oba otišla visoko iznad prečke.

Međutim, posebno je zanimljiv onaj u sudačkoj nadoknadi kad je Real imao priliku iz slobodnog udarca, nadomak šesnaesterca.

Modrić je probao iznenaditi Jana Oblaka tako što je s desne strane 16-erca pokušao gađati u bliži gornji kut desnom, a ne lijevom nogom.

To je, naravno, moguće jedino ako loptu pogodite vanjskim dijelom stopala što je Modrić i napravio. Poznato je kako Modrić, baš kao i nekoć njegov trener Zinedine Zidane, ima jedan od najboljih udaraca ''vanjskom'' na svijetu. No da će na taj način probati zabiti iz slobodnog udarca, malo je tko očekivao.

I Marca je odmah izdvojila ovaj pokušaj o kojem će se još pričati. Je li Modrić mogao bolje izvesti udarac, naravno da jest, ali zamislimo samo da je uspio zabiti... Ušao bi ovaj pogodak sigurno u povijest jer ih nije bilo previše izvedenih na ovakav način.

Video: Luka Modric is just too good at 35!
Kopirati
Drag cursor here to close