Valencia-Rayo Vallecano

Neville i dalje bez pobjede; Negredo zabio s centra

Sport / Nogomet | 17. 01. 2016. u 16:22 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gary Neville ni u utakmici protiv Raya Vallecana nije uspio stići do prve pobjede na klupi Valencije. Utakmica je završila 2:2, a unatoč nešto boljoj igri Raya, za pobjedom će više žaliti domaća momčad kojoj je četiri minute prije kraja susreta poništen pogodak zbog diskutabilnog zaleđa.

Rayo je do vodstva stigao u 15. minuti igre, a nakon dodavanja Embarba odlično se snašao Jozabed Sanchez i pospremio loptu u lijevu stranu mreže.

Mreže se nisu tresle sve do 56. minute, a tada smo vidjeli fantastičan pogodak. Alvaro Negredo je uočio priliku, opalio s 40 metara, a lopta se od desnu vratnicu odbila u mrežu!

Prednost su gosti vratili u 69. minuti, a strijelac je bio Diego Llorente koji se nakon kornera najbolje snašao u kaznenom prostoru, piše Goal.com.

U 86. je minuti pogodak postigao Paco Alcacer za izjednačenje Valencije, no sudac je poništio gol. Napadač šišmiša je zbog prigovora zaradio i opomenu, no čini se da je ipak bio u pravu i da je sudac pogrešno procijenio situaciju. Ipak, samo dvije minute kasnije je dočekao pravdu.

Zakaria Bakkali je odlično odigrao s lijeve strane, a ispred suprotne vratnice je utrčao Paco i loptu pospremio u mrežu za konačnih 2:2.

Valencia je deseta momčad prvenstva, dok je Rayo još uvijek u zoni ispadanja.

Kopirati
Drag cursor here to close