Dodatni problemi za Dinamo

Neugodna ozljeda Josipa Šutala

" Dobio je udarac u kvadriceps, to je najmanje šest tjedana stanke, vidjet ćemo nakon pregleda", rekao je trener Dinama Ante Čačić.
Sport / Nogomet | 20. 07. 2022. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osim što je odigrao tek 2:2 protiv Shkupija, Dinamo se našao u dodatnim problemima. Već u 16.minuti utakmice Josip Šutalo se ozlijedio i teren je napustio jako rano već u 16.minuti, dok Theophile-Catherine požalio na bolove u zadnjoj loži po završetku susreta. Šutalo je zaradio ozljedu kvadricepsa i po svemu sudeći ne samo da će propustiti revanš utakmicu, već bi mogao odsustvovati s terena duže vrijeme.

" Dobio je udarac u kvadriceps, to je najmanje šest tjedana stanke, vidjet ćemo nakon pregleda", rekao je trener Dinama Ante Čačić.

Ako se prognoze Čačića pokažu ispravnim, Dinamo na svog braniča neće moći računati do kraja kvalifikacija za Europu, a ozljeda bi mogla usporiti i upravu kluba kada je u pitanju njegov izlazni transfer. Upravo je Šutalo glavno ime i igrač od koga u Maksimiru očekuju najviše milijuna. Ovo je veliki udarac stoga na igru, ali i financije Modrih. Čačić je novinarima potvrdio kako su upravo nakon ozljede Šutala pali u igri i primili taj prvi gol:

"Puno smo se potrošili, nažalost ostali smo bez dva igrača, mislim da smo dobro ušli utakmicu do ozljede Josipa Šutala. Ekipu smo pripremali na te duge lopte i onda nam se dogodi da primimo gol vrlo jeftino".

Što se tiče Theophile-Catherine on je osjetio bolove u zadnjoj loži i njegov nastup u narednim susretima je pod upitnikom.

Kopirati
Drag cursor here to close