Kapetan Zrinjskog

Nenadmašni Bilbija: Nikad mi neće dosaditi postizati golove

“I prije ove utakmice imali smo dosta veliku prednost, sada je još veća. Gledamo ostale rezultate, odmorit ćemo se ovih par dana i u srijedu kup”, rekao je Bilbija.
Sport / Nogomet | 14. 04. 2023. u 19:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog u derbi susretu 26. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine savladali su Željezničar sa 2:0, a junak pobjede još jednom bio je sjajni Nemanja Bilbija.

Junak nenadmašni Bilbija

Za reprezentativca BiH ovo su bili 19. i 20. gol u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a osvrnuo se i na sam meč.

“Ušli smo u niz gdje je samopouzdanje veliko i ekipa igra dobro. Iskoristimo svaku šansu i ovih 15 pobjeda u nizu, što drugo da kažem osim svaka čast mojim momcima”, rekao je Bilbija.

Bljesak.info / Nemanja Bilbija

Osvrnuo se i na svoj golgeterski niz, ali i suradnju s Josipom Ćorlukom.

“Ćorlika, Bekić, Memija, Kiš, sada i Ivančić koji je tu. Ima i dobre prekide i lijevo nogu dobru. Ovo je zasluga cijele ekipe i sve što oni naprave ja čekam u 16 metara i iskoristim“, istakao je Bilbija.

Zrinjski bliže naslovu prvaka BiH 

Nakon nove pobjede Zrinjski je korak bliže ostvarenju cilja – naslovu prvaka BiH.

Bljesak.info / Nemanja Bilbija

“I prije ove utakmice imali smo dosta veliku prednost, sada je još veća. Gledamo ostale rezultate, odmorit ćemo se ovih par dana i u srijedu kup”, rekao je Bilbija, a potom dodao:

“Nikad mi neće dosaditi postizati pogotke. Svakom napadaču je san postizati pogotke, vrijedno radim i nadam se da će ostati tako.”

Kopirati
Drag cursor here to close