iz sarajeva u mostar

Nemanja Bilbija posljednje pojačanje Zrinjskog?

Sport / Nogomet | 18. 06. 2015. u 09:51 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Goran Zakarić treće je pojačanje mostarskog Zrinjskog za iduću sezonu, no neće biti i posljednje.

Iz Zrinjskog su još prije okupljanja naglasili kako namjeravaju dovesti četiri nova igrača, a ostala je upražnjeno mjesto za napadača ili ofenzivnog veznog.

Neki mediji prenijeli su da je u kombinacijama Jasmin Mešanović, bivši napadač Čelika koji je prošle sezone igrao za Osijek, no prema našim informacijama bliži dolasku u Mostar je Nemanja Bilbija.

Bivšem napadaču banjalučkog Borca i novosadske Vojvodine te nekadašnjem članu mlade reprezentacije BiH istekao je ugovor s novim prvakom Sarajevom. Bilbija u Zrinjski može stići “besplatno”, odnosno bez odštete, baš kako je iz istog smjera došao Ognjen Todorović koji se pokazao pravim pojačanjem.

Iz Zrinjskog, razumljivo, neće komentirati ništa oko Bilbije, kao što nisu ni dosad bilo koju glasinu, a uz to sam igrač ima i druge ponude. Bilbiji sa Sarajevom ističe ugovor 30. lipnja i vjerojatno će do tada dogovoriti novi angažman.

Ovog 25-godišnjeg igrača dobro su upoznali iz derbija sa Sarajevom, ali i od ranije jer je kao igrač Borca Zrinjskom 2013. postigao četiri gola!

Kopirati
Drag cursor here to close