Kovačev utjecaj

Neće u Manchester United: Jérôme Boateng odbio Josea Mourinha

Bayernov trener Niko Kovač obavio je razgovor s Boatengom i to je, izgleda, presudilo u njegovoj odluci da se ljubazno zahvali treneru Manchester Uniteda na ponudi.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2018. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslovično dobro informirani Bild i Kicker pišu kako je branič Bayerna i njemačke nacionalne vrste Jerome Boateng osobno odbio Joesa Mourinha koji je Nijemcu ponudio odlične uvjete u Manchester Unitedu.

Osim Uniteda, za Boatenga se, navode isti izvori, ozbiljno zanima i PSG, ali će on najvjerojatnije ostati u FC Bayernu.

Manchester United grozničavo traga za pojačanjem u obrani, jer se tržište nogometaša zatvara već sutra, 9. kolovoza, a Boateng i Harry Maguire iz Leicestera bili su ozbiljni kandidati koje je Mourinho pokušao dovesti.

Bayernov trener Niko Kovač obavio je razgovor s Boatengom i to je, izgleda, presudilo u njegovoj odluci da se ljubazno zahvali treneru Manchester Uniteda na ponudi. Bayern je inače za Boatenga, kojemu ugovor ističe 2021. godine, tražio 50 milijuna eura odštete, navodi Kicker.

Što se tiče Harryja Maguirea, njegov trener Claude Puel također kaže kako ne namjeravaju prodavati svoje najbolje igrače, posebice ne nakon odlaska Riyada Mahreza u Manchester City.

Koga će Jose Mourinho dovesti u zadnji čas, znat će se u narednih 24 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close