Preko Instagrama

Navijači prijete ubojstvom Luki Modriću

Navijači iz Dalmacije prijete ubojstvom Luki Modriću
Sport / Nogomet | 14. 06. 2018. u 11:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Balkanski navijači

Kapetan nogometne reprezentacije Hrvatske Luka Modrić na udaru je ekstremnih navijača iz Dalmacije koji mu prijete ubojstvom, pa čak i klanjem zbog promjene iskaza tijekom svjedočenja u korist osuđenog nekadašnjeg izvršnog direktora Dinama Zdravka Mamića.

Modrić je izgubio podršku dijela navijača i postao omražena figura hrvatskog nogometaša otkako je promijenio iskaz na suđenju Mamiću, zbog čega je optužen za klevetu, pa će se naći pred sudom, piše Srna.

Uvredljivi grafiti na njegov, ali i na račun Dejana Lovrena, braniča reprezentacije "Vatrenih'' koji je također mijenjao iskaz u korist Mamića, sve češća su pojava širom zemlje.

Na Instagram profilu "Balkanski navijači" objavljene su zastrašujuće fotografije nepoznatog autora. Na jednoj od njih neko drži nož na Modrićevom vratu, dok je na drugoj kapetan reprezentacije - obješen.

Nedavno je pored Šibenika osvanuo veliki transparent na kojem su precrtana imena Luke Modrića, zvijezde Real Madrida, i Dejana Lovrena, člana Liverpoola.

"Kontra mraku, kontra sili - sve izgubili dabogda", pisalo je na transparentu, koji nije skrivao nezadovoljstvo rukovodećom garniturom hrvatskog nogometa i pojedinim igračima.

Navijači splitskog Hajduka godinama su u ratu s Mamićem, kojeg optužuju za nemoć "Bilih" da osvoje titulu u Hrvatskoj.

Mnogi navijači Hajduka i Dalmatinci već godinama bojkotiraju igre reprezentacije, a poseban vid prosvjeda bilo je iscrtavanje nacističke svastike na terenu tijekom susreta Hrvatska - Italija prije nekoliko godina.

Zdravko Mamić je dobio 6,5 godina zatvora u prvostupanjskoj presudi osječkog suda zbog toga što je oštetio Dinamo, prisvajajući velike svote novca, podsjećaju sportski portali.

Kopirati
Drag cursor here to close