Najavljuju proteste, bojkot

Navijači Manchester Uniteda spremni za rat protiv vlasnika

Svi smo na istoj strani i to je ono što je najvažnije. Ovo je rat, ne obična bitka. Budite spremni. Riba smrdi od glave", poručuje je na svom siteu grupa "The 1958".
Sport / Nogomet | 16. 08. 2022. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Manchester Uniteda su ogorčeni. Već nekoliko godina njihova borba protiv vlasnika braće Glazer traje i ona čini sa sa slabijim rezultatima postaje sve jača.

Vidjeli smo njihove proteste prošle godine prije pojedinih utakmica, prije početka nove sezone, a sada najavljuje nove i to prije velikog derbija sa Liverpoolom. Sada se po društvenim mrežama piše o bojkotu, naredne utakmice ili utakmica na Old Traffordu. I ovaj put će skupina "The 1958" krenuti u okupljanje i marš prema stadionu nekih kako bi se tamo pojavili pola sata prije dolaska momčadi Manchestera.

"Za meč protiv Liverpoola pripremamo nove proteste.U znak podrške onima koji idu i onima koji ne idu na utakmicu, kao i onima koji će doputovati na utakmicu želimo da pokažemo koliko su navijači izgubili vezu sa vlasnicima. Sve ideje su dobrodošle, pozivamo sve koji imaju neke planove da nam se jave da im pružimo pomoć, savjet… Svi smo na istoj strani i to je ono što je najvažnije. Ovo je rat, ne obična bitka. Budite spremni. Riba smrdi od glave", poručila je ova grupa na svom siteu.

Kopirati
Drag cursor here to close