Brojne osude

Navijači kakvi ne želite biti

Xana je preminula prije nekoliko dana, nakon što je bolovala od karcinoma kostiju. Enrique se povukao s mjesta izbornika Španjolske u srpnju ove godine radi teške bolesti kćerke, kako je tada rekao ”neki razlozi su me zaustavili, moram otići”.
Sport / Nogomet | 06. 09. 2019. u 19:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom minuta šutnje za nedavno preminulu Xanu, devetogodišnju kćer dosadašnjeg ibornika nogometne reprezentacije Španjolske Luisa Enriquea, dio navijača Rumunjske sinoć u Bukureštu zviždao je, te su nastavili navijati i bacati petarde.

Skandalozno ponašanje huligana osudili su brojni mediji, a postiđeni su bili i igrači i treneri nacionalnog tima Rumunjske na terenu. Xana je preminula prije nekoliko dana, nakon što je bolovala od karcinoma kostiju. Enrique se povukao s mjesta izbornika Španjolske u srpnju ove godine radi teške bolesti kćerke, kako je tada rekao ”neki razlozi su me zaustavili, moram otići”.

Španjolska je na Nacionalnom stadionu u Bukureštu pobijedila Rumunjsku, rezultatom 2:1, u sinoćnjem meču petog kola skupine ”F” kvalifikacija za EURO 2020.

”Crvena furija” prva je u skupini s 15 bodova, pet više od Švedske i sedam u odnosu na Norvešku. Rumunji su skupili sedam, Malta tri, a Farski Otoci su bez bodova. 

Kopirati
Drag cursor here to close