Nezapamćeno zanimanje

Navijači Dinama u koloni čekaju kupovinu karte za utakmicu protiv Spartaka

Dinamo nakon gotovo 50 godina pobjedom može i matematički osigurati europsko proljeće, odnosno šesnaestinu finala Europe lige.
Sport / Nogomet | 02. 11. 2018. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Modra groznica je počela! U Maksimiru je u petak ujutro počela prodaja karata za utakmicu sezone - okršaj Dinama i Spartaka iz Trnave u 4. kolu skupine D Europske lige koja je na rasporedu sljedeći četvrtak (8. studenog) u 21 sat.

Prodaja ulaznica za utakmicu Dinama i Spartaka počela je u 10 sati, a već u prvih 20 minuta prodano je 900 ulaznica, javlja Jutarnji list.

Već prije 7 sati počele su gužve na Maksimiru, ali i sjajna atmosfera među navijačima koji u redovima čekaju na svoj dio povijesti. Očekuje se da će stadion biti rasprodan već danas.

Protivnik možda i nije najatraktivniji, ali prilika je povijesna - Dinamo nakon gotovo 50 godina pobjedom može i matematički osigurati europsko proljeće, odnosno šesnaestinu finala Europe lige.

Kako su Sportske novosti već pisale, interes za ovaj susret premašuje kapacitete Maksimira, a u Dinamu ozbiljno razmišljaju o otvaranju fan zone, u kojoj bi tisuće navijača mogle gledati utakmicu na velikom ekranu.

Ona bi bila negdje u krugu stadionu, jedna od mogućih lokacija je i popularni “Pimpek plac”. A upravo do tamo se trenutno proteže red za ulaznice, koje će, po svemu sudeći planuti već danas, u nekoliko sati.

Iz Dinama su danas pozvali navijače da ulaznice za povijesni susret po mogućnosti kupe u pretprodaji kada će cijene biti povoljnije od cijena ulaznica na sam dan utakmice, a pretprodaja ulaznica trajat će do 7. 11.

Kopirati
Drag cursor here to close