Nakon utakmice Kupa

Navijači Carl Zeiss Jene napali igrače Wolfsburga

Kaminski, Paredes, Pervan, Bartol Franjić i Bartosz Bialek igrači Wolfsburga su bili na udaru. Prvo je krenula rasprava, nakon čega je do fizičkog sukoba. Kako redara nije bilo u blizini, morali su reagirati članovi uprave Carls Zeiss Jene.
Sport / Nogomet | 01. 08. 2022. u 13:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Carl Zeiss Jena je nekada bio veliki klub. Tri puta prvaci DDR-a, četiri puta osvajači Kupa, finalisti Kupa Kupova 1981. godine. Danas
je to četvrtoligaš koji je u prvom kolu Kupa poprilično namučio Wolfsburg Nike Kovača. Odluka o putniku u drugo kolo je pala u 92.minuti.

Međutim, u centru pažnje bili su navijalči domaće momčadi. Kako se stadion renovinara tako su u upotrebi bile samo dvije od postojeće četiri tribine, pa su gostujući navijači bili smješteni na glavnoj i nisu bili odvojeni fizički od gostujućih. Zato je bilo i navijačkih okršaja tijekom, ali i poslije utakmice. I to ne samo na tribinama.

Naime, domaći navijači su krenuli u obračun sa gostujućim igračima po izlasku sa terena, odnosno kada su ovi krenuli prema klupskom autobusu. Kaminski, Paredes, Pervan, Bartol Franjić i Bartosz Bialek igrači Wolfsburga su bili na udaru. Prvo je krenula rasprava, nakon čega je do fizičkog sukoba. Kako redara nije bilo u blizini, morali su reagirati članovi uprave Carls Zeiss Jene kako bi zaustavili tučnjavu.

Kopirati
Drag cursor here to close