Plavo žuti, žuto plavi!

Navijači BiH opkolili 'Grbavicu'

Iako u posljednje vrijeme 'Zmajevi' ne bilježe najbolje rezultate, tisuće navijača odlučilo je podržati nacionalnu reprezentaciju koja bi pobjedom protiv Belgije zadržala realne šanse za drugo mjesto u skupini H
Sport / Nogomet | 07. 10. 2017. u 17:15 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sat vremena prije početka kvalifikacije utakmice između nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Belgije ulice i kafići oko stadiona ''Grbavica'' prepuni su bh. navijača.

Stadion je rasprodan za najvažniji susret reprezentacije BiH u ovim kvalifikacijama, a stigao je i manji broj navijača Belgije koji su došli da bodre svoju reprezentaciju.



Utakmicu osigurava veliki broj pripadnika policijskih snaga koji će osigurati da sve prođe u najboljem redu.

UEFA je dala ''zeleno svjetlo'' stadionu ''Grbavica'' za organizaciju ove utakmice, nakon što je dosadašnji dom reprezentacije BiH - ''Bilino polje'' suspendiran zbog nemilih događaja tijekom utakmice BiH - Grčka.


Iako u posljednje vrijeme 'Zmajevi' ne bilježe najbolje rezultate, tisuće navijača odlučilo je podržati nacionalnu reprezentaciju koja bi pobjedom protiv Belgije zadržala realne šanse za drugo mjesto u skupini H koje donosi nastup u dodatnim kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Baždarević i Martinez objavili početne sastave

Izbornici nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Belgije, Mehmed Baždarević i Roberto Martinez odredili su početne sastave utakmice 9. kola kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

Na stadionu ''Grbavica'' za BiH od prve minute će igrati Begović, Đumić, Kolašinac, Vranješ, Bešić, Medunjanin, Džeko, Šunjić, Lulić, Duljević i Višća.

Za reprezentaciju Belgije utakmicu će početi Courtois, Alderweireld, Vermaelen, Verthonen, De Bruyne, Fellaini, Batsuhiayi, Hazard, Mertens, Meunier i Carrasco.

Kopirati
Drag cursor here to close