E moj Nathane ...

Nathan Jones više nije trener Southamptona

Klub je u svom priopćenju naveo da će Ruben Selles voditi treninge prve momčadi i pripremati je za utakmicu protiv Chelseaja iduće subote.
Sport / Nogomet | 12. 02. 2023. u 12:34 Bljesak.info / H

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski prvoligaš Southampton, u kojem igraju Mislav Oršić i Duje Ćaleta Car, u nedjelju je objavio kako prekida suradnju s trenerom Nathanom Jonesom nakon što je Velšanin dobio samo jednu utakmicu Premier lige tijekom svog tromjesečnog mandata u ovom klubu.

Jones je drugi menadžer Saintsa koji je izgubio posao ove sezone nakon što je u studenom preuzeo klupu kao zamjena za Ralpha Hasenhuettla.

I dok je Southampton stigao do petog kola FA kupa i polufinala Liga kupa, klub nije uspio izaći iz zone ispadanja u ligi i ostao je pri dnu ljestvice.

U posljednjih osam prvenstvenih utakmica, Southampton je ostvario samo jednu pobjedu i to protiv Evertona koji je imao slične probleme prošli mjesec.

Jonesova zadnja utakmica bila je jučerašnji poraz od Wolverhamptona koji je igrao sa deset igrača i koji je nadoknadio pogodak minusa i na kraju pobijedio 2-1. Southampton je nakon tog poraza ostao na 15 bodova iz 22 utakmice, udaljen četiri boda od sigurnosne zone.

Klub je u svom priopćenju naveo da će Ruben Selles voditi treninge prve momčadi i pripremati je za utakmicu protiv Chelseaja iduće subote.

Kopirati
Drag cursor here to close