Toni Karačić

Naša pobjeda nije iznenađenje, ne znam zašto nas se stalno stavlja u prvi plan

Golom Ivana Ikića Široki Brijeg je svladao Sarajevo s 1:0 u derbiju kola na Pecari.
Sport / Nogomet | 15. 03. 2021. u 08:10 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sudaru dvije prvoplasirane ekipe Široki Brijeg je ostvario minimalnu pobjedu i primaknuo se Sarajevu na samo pet bodova zaostatka.

“Sarajevo je većim dijelom utakmice bilo kvalitetnija momčad, imali su svoje prilike koje nisu iskoristili. Rekao sam i prije ove utakmice kako je ovo veliki test za našu momčad da vidimo koliko možemo u ovom proljetnom dijelu. Sigurno nam ova pobjeda jako puno znači, teško je izborena, hrabrom igrom, ali ne i na način koji želim. Međutim, u ovom trenutku nismo mogli kvalitetnije privesti utakmicu kraju. Nemam što puno govoriti, nego čestitati svojim momcima”, rekao je trener Širokog Brijega Toni Karačić poslije utakmice.

Video: Pobjeda Širokog u derbiju

Iako je njegova momčad igrala s igračem manje zadnjih dvadesetak minuta, plus sudačka nadoknada, i premda je Sarajevo došlo na Pecaru s ulogom favorita, Karačić insistira da pobjeda njegove momčadi nije nikakvo iznenađenje.

“Poštujem Sarajevo, ali pobjedu svoje momčadi ne gledam kao iznenađenje. Ne vidim razlog, i to često ponavljam, da nas se stavlja u drugi red. Znamo tko smo i što smo i prije smo pobjeđivali Sarajevo. Ne vidim da trebam smirivati igrače nakon ovakve pobjede, to je sasvim uobičajeno za nas kada igramo na Pecari”, zaključio je Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close