Utakmica u nedjelju

Nalić i Smajić ''tipuju'' na tri boda protiv Širokog Brijega

Najavio je ofanzivnu igru, po čemu je, kaže, Sloboda prepoznatljiva, mada nije izostavio da je hendikepiran neigranjem trojice bitnih igrača.
Sport / Nogomet | 09. 11. 2018. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon pobjede u gostima protiv Krupe, lakše se diše u tuzlanskoj Slobodi. Porasli su i apetiti, pa tako protiv Širokog Brijega, u nedjelju, u stožeru tima s Tušnja „tipuju“ na tri boda.

Šef stručnog stožera Zlatan Nalić podsjetio je da je u ovoj sezoni Sloboda dva puta igrala protiv Širokobriježana, u gostima i u Tuzli, piše Fena.

''Oba puta smo odigrali neriješeno, mada su oni prošli u Kupu BiH. Naši su stari znanci, a u trećoj utakmici želimo više bodova'', jasan je bio Nalić na današnjoj konferenciji za novinare.

 Najavio je ofanzivnu igru, po čemu je, kaže, Sloboda prepoznatljiva, mada nije izostavio da je hendikepiran neigranjem trojice bitnih igrača.

''Zbog crvenog kartona izostat će vratar Vukliš, a zbog trećeg žutog kartona i Ignjatović i Baraban. Na zadnjem treningu povrijedio se mladi Dino Hodžić, tako da smo u problemima. Na mjestu zadnjeg stopera uskočit će Salihović, dok će Čokorilo na gol'', rekao je trener Slobode.
 
 Mada mu u zadnje vrijeme ne ide sve kako bi želio, kada je riječ o pogađanju protivničkih mreža, optimizma ne manjka kod napadača Edisa Smajića.

 ''Atmosfera u svlačionici je pozitivna. Dobro smo trenirali prethodnih dana i spremili smo se za utakmicu sa Širokim. Svi očekujemo pozitivan rezultat. Nadam se da ćemo opravdati povjerenje i očekivanja naših navijača', poručio je Smajić.

 Utakmica Sloboda - Široki Brijeg igra se na Tušnju, u nedjelju od 13.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close