Na put se sprema...

Nakon što su ga 'ispalili' u Barci, Raketa odlazi u siječnju

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić bio je pet godina jedan od ključnih igrača španjolskog prvaka, ali je ove sezone pao u drugi plan. Odlazak iz Barcelone u siječnju praktično je svršena stvar.
Sport / Nogomet | 14. 11. 2019. u 10:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Diario AS / Ivan Rakitić (FC Barcelona)

Ivan Rakitić lako bi mogao ove zime napustiti španjolsku Barcelonu.

Hrvatski nogometni reprezentativac nezadovoljan je minutažom koju dobiva otkad je u klub stigao mladi nizozemski veznjak Frenkie de Jong, koji ga je potpuno istisnuo iz prve momčadi.

Hrvatski reprezentativac pet godina bio je jedan od ključnih igrača španjolskog prvaka, ali je ove sezone pao u drugi plan i nekoliko puta se javno požalio na status kod trenera Ernesta Valverdea. Španjolski mediji uvjereni su da će napustiti Camp Nou i u sljedećoj godini igrati u Italiji ili Engleskoj.

Barcelona se već priprema za njegov odlazak i za siječanjski prijelazni rok planira pojačati konkurenciju u veznom redu. Katalonski Sport otkriva popis Barceloninih želja. U klub bi trebao stići ili Napolijev Fabian Ruiz, Atleticov Saul ili Juventusov Bentancur.

Ruiza, 23-godišnjaka koji je ove godine debitirao za španjolsku reprezentaciju, Barcelona godinama prati i mogla bi ga dovesti za oko 60 milijuna eura. Juventus bi Bentancura pustio za 35 milijuna eura, a Saul bi Katalonce koštao oko 100 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close