Opet među Kopljanike?

Nakon što je 'smijenio' Vahu, Hakim Ziyech bi se mogao vratiti u Ajax

Ziyech je prvi put u Ajax stigao 2016. iz Heenerveena za 3.5 milijuna eura, da bi ga Ajax četiri godine kasnije prodao u Chelsea za 40 milijuna. Ne može se kazati kako se Marokanac afirmirao na Stamford Bridgeu...
Sport / Nogomet | 19. 08. 2022. u 21:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da je mladi brazilski ofenzivac Antony na pragu odlaska iz Ajaxa (vjerojatno u Manchester United) potvrđuje interes Kopljanika za novim angažmanom Hakima Ziyecha, marokanskog reprezentativca koji je bio glavni uzrok otkazu Vahida Halilhodžića na klupi Maroka.

Ziyech je prvi put u Ajax stigao 2016. iz Heenerveena za 3.5 milijuna eura, da bi ga Ajax četiri godine kasnije prodao u Chelsea za 40 milijuna.

Za Bluese je u dvije sezone upisao 83 nastupa, zabivši pritom 14 pogodaka kojima je pridodao 10 asistencija. No, obje ovosezonske utakmice Bluesa, protiv Evertona i Tottenhama, proveo je na klupi za pričuve, piše Germanijak.hr.

Dobro informirani nizozemski novinar Gerjan Hamstellar tvrdi kako je Ziyech Ajaxova želja u slučaju da brazilski reprezentativac Antony napusti Amsterdam Arenu.

Ziyechu ugovor s Chelseajem ističe 2025., prema Transfermarktu vrijedi 28 milijuna eura, a u Ajax bi, tvrdi Hamstellar, stigao na posudbu s opcijom kupnje.

Kopirati
Drag cursor here to close