El Diego

Nakon što je Maradona otišao u Božje ruke, mogla bi nastati obiteljska svađa

Bit će posebno tužno ako njegova smrt ujedno postane i početak obiteljske svađe. Maradona iza sebe ostavlja petero djece i još nekoliko njih s kojima je barem povezan...
Sport / Nogomet | 26. 11. 2020. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AP Photo / dpa / Maradona sa kćerima Gianninom (lijevo) i Dalmom

Veliki Maradona je umro, a mediji su već počeli pisati o tome kako će se podijeliti njegovo nasljedstvo.

Bit će posebno tužno ako njegova smrt ujedno postane i početak obiteljske svađe. Maradona iza sebe ostavlja petero djece i još nekoliko njih s kojima je barem povezan, piše "Daily Mail".

Jedno je sigurno: Maradona ima tri kćeri i dva sina od četiri različite žene.

U ožujku 2019. se pisalo o još troje djece koja žive na Kubi i za koja se tvrdi da su Maradonina jer je ondje živio 2000. godine s ciljem odvikavanja od alkohola.

Njegov odvjetnik Matías Morla rekao je za televiziju Canal Trece da je u kontaktu s troje djece koju je Maradona dobio na Kubi i za koje je, sada pokojni, nogometaš želio "preuzeti odgovornost".

Tada je njegova kći Giannina reagirala ironičnim komentarom na Instagramu: „Sada nedostaju samo tri za tim od jedanaest. Hajde, možeš ti to! " 

Također, prošlog listopada postalo je poznato i njegovo sljedeće moguće dijete: Magali Gil (23) rekla je na argentinskoj televiziji da ima kćer koja će Maradonu učiniti djedom.

Magali, koja je odrasla s usvojiteljima, tek je početkom 2019. godine od svoje rođene majke saznala tko joj je pravi otac. Zatim je zatražila DNK test kako bi dokazala očinstvo. Ali to se dosad nije dogodilo.

Istodobno, mladić imenom Santiago Lara (19) pojavio se na argentinskoj televiziji i ponovno zatražio od Maradone da ga napokon prizna kao sina.

Mladić, čija je majka Natalia Garat umrla od raka pluća 2006. godine u 23. godini života, prvi je put 2016. godine progovorio o svom pokušaju da otkrije tko mu je pravi otac. Izjavio je: “Rekli su mi da bi moj stvarni otac trebao biti Diego Maradona. Mislim da izgledam poput njega - lice, kosa, sve.

Ni u njegovom slučaju nije urađen potreban test očinstva.

S druge strane, postoje i glasine da bi na Kubi trebalo postojati dijete "broj 11". To bi Maradoninu momčad učinilo kompletnom. I stvorilo dodatni kaos oko ostavštine ...

Maradonina djeca

Službeno priznata djeca:

Diego Junior, 34
Jana, 23
Dalma, 32
Gianinna, 30
Diego Fernando, 7

Nepriznata djeca:

Troje na Kubi: Joana, Lu i Javielito
Magali Gil, 23
Santiago Lara, 19

Kopirati
Drag cursor here to close