Povratak ratnika

Nakon šest tjedana: Dejan Lovren se vratio na trening Liverpoola

"Super je vratiti se", izjavio je tridesetogodišnji hrvatski branič. On je ozljedu mišića zadobio u posljednjoj utakmici 6. kola Lige prvaka protiv Salzburga 10. prosinca.
Sport / Nogomet | 22. 01. 2020. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Dejan Lovren (FC Liverpool)

Dejan Lovren vratio se u utorak treninzima s Liverpoolom na trening centru u Melwoodu, nakon šest tjedana stanke.

"Super je vratiti se", izjavio je tridesetogodišnji hrvatski branič. On je ozljedu mišića zadobio u posljednjoj utakmici 6. kola Lige prvaka protiv Salzburga 10. prosinca.

Obrambeni kadar Redsa bio je pod velikim pritiskom nakon toga, jer je Joel Matip također pretrpio ozljedu.

Matip se vratio na trening zajedno s Fabinhom prošli tjedan, tako da će sada on i Lovren tražiti povratak u prvi tim lidera Premier lige.

Lovren i Matip su tijekom dosadašnje vrlo uspješne sezone igrali uloge iz drugog plana za Liverpool, s obzirom da je Virgil van Dijk nedodirljiv, a Joe Gomez startao je češće u sredini obrane zajedno s Van Dijkom u posljednjim utakmicama Premier lige.

Povratkom hrvatskog reprezentativca Lovrena i kamerunskog internacionalca Matipa, trener Klopp ponovno će imati slatke brige odabira igrača koji će se u obrani pridružiti van Djku.

Lovren je na Instagramu u utorak objavio seriju svojih slika na treningu, uz natpis: "Sretan što sam se vratio s ekipom."

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Happy to be back with the team

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Liverpool, koji je na vrhu tablice sa 64 boda - 13 bodova ispred najbližeg rivala Manchester Cityja, u četvrtak igra protiv Wolvesa na Molineuxu.

Bit će to 23 prvenstvena utakmica za Redse, dakle i dalje jedna manje od Manchester Cityja koji je dosad apsolvirao 24 kola.

Kopirati
Drag cursor here to close