Ante se vratio

Nakon pobjede Eintrachta, svi hvale Antu Rebića

"Ponajviše je vukao Ante Rebić. Postigao je pogodak, drugi namjestio, toliko pretrčao i toliko korisnoga uradio. On ima veliki udio u današnjih 4:1", izjavio je nakon utakmice Rebićev suigrač Marco Russ
Sport / Nogomet | 01. 10. 2018. u 00:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić zabio je pogodak i asistirao za svoj Eintracht u šestom kolu Bundeslige.

Eintracht Frankfurt je na domaćem terenu slavio je protiv Hannovera s 4:1, a Rebiću je ovo drugi pogodak u sezoni. U prošlome kolu se u strijelce upisao protiv Borussije M'gladbach.

Za 1:0 zabio je Ndicka, a strijelac za 2:0 bio je sjajni napadač Vatrenih. Za 3:0 pogodio je Jonathan de Guzman na Rebićevu asistenciju. Jedini pogodak za goste zabio je Muslija za 3:1. Konačnih 4:1 postavio je Jović pred sami kraj utakmice u Frankfurtu.

Ante Rebić je igrao do 82. minute kada je umjesto njega u igru ušao Srbin Mijat Gaćinović.

"Ponajviše je vukao Ante Rebić. Postigao je pogodak, drugi namjestio, toliko pretrčao i toliko korisnoga uradio. On ima veliki udio u današnjih 4:1", izjavio je nakon utakmice Rebićev suigrač Marco Russ (33), kojemu je utakmica protiv Hannovera bila 300. u Bundesligi.

"Svojim načinom igre on ne povlači za sobom samo nas igrače, nego i publiku na stadionu. Takvi igrači donose uspjeh", kazao je dalje Russ, dodavši kako je za pobjedu zaslužna čitava momčad, ali uragan koji u nogama ima Rebić, nešto je posebno u ovome trenutku za momčad Eintrachta.

Video: Eintracht Frankfurt VS Hannover 4:1 All goals 

Trener Adi Huetter kazao je kako je Rebić bio nevjerojatno dobar za igru ekipe, pokazavši odličan učinak.

Uostalom, do izlaska s terena, Rebić je pretrčao 8,75 km, dobio je sve dvoboje, na njemu je načinjeno najviše prekršaja, a način na koji  je pod pritisak stavljao braniče Hannovera, naprosto je definicija modernog napadača.

Bild je Anti Rebiću dao najvišu ocjenu - čistu jedinicu! Najvišu ocjenu uz Rebića je dobio i francuski nogometaš Sebastien Haller, koji s Hrvatom čini sjajnu kombinaciju u timu Eintrachta.

Nakon šest kola Eintracht se nalazi na desetom mjestu sa sedam bodova, a Hannover je zadnji s dva boda.

Kopirati
Drag cursor here to close