Liga prvaka

Nakon novih sankcija Abramoviču upitan dvoboj Lillea i Chelseaja!

Chelsea u Engleskoj i dalje nastupa unatoč sankcijama, jer mu je britanska vlada dala posebno izuzeće, no francuski L'Equipe danas piše kako londonski klub nema takvo dopuštenje za francuski teritorij.
Sport / Nogomet | 15. 03. 2022. u 23:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za srijedu u 21 sat predviđeni dvoboj osmine finala Lige prvaka između Lillea i Chelseaja pod velikim je upitnikom nakon novih sankcija Europske unije protiv Romana Abramoviča.

Aktualni europski prvak je u prvoj utakmici osmine finala pobijedio Lille s 2:0.

U Engleskoj "Blues" i dalje nastupa unatoč sankcijama, jer mu je britanska vlada dala posebno izuzeće, no francuski L'Equipe danas piše kako londonski klub nema takvo dopuštenje za francuski teritorij i upitno je hoće li ga dobiti, jer je zapravo još u Abramovičevom vlasništvu.

Isti list navodi i kako bi odluka mogla biti pozitivna zbog "sportskog fair-playa", no to je daleko od izvjesnoga, prenosi HRT.

"Crna lista" koju je u utorak objavila Europska unija, s novim setom dodatnih sankcija, sadrži imena još nekih ruskih bogataša, a u objavljenom tekstu nije ostavljen prostor za izuzetke, pa je pitanje na čemu bi se točno temeljilo eventualno izuzeće koje bi za sutrašnji nastup trebao dobiti Chelsea.

Najnovije vijesti govore da je ekipa Chelseaja otputovala u Francusku.

Kopirati
Drag cursor here to close