Bundesliga

Nakon Borussije Dortmund, kiksao i Bayern: Samo 1:1 s Nürnbergom

Međutim, hrvatski nogometni stručnjak i dalje vjeruje da je titula vrlo blizu, a njegov je plan od sedam bodova do kraja prvenstva u neku ruku jedino sigurno rješenje.
Sport / Nogomet | 29. 04. 2019. u 07:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa / Joshua Kimmich (FC Bayern)

FC Bayern je imao priliku pobjeći Borussiji Dortmund na četiri boda tri kola prije kraja, i time se približiti obrani naslova prvaka, ali odigrali su samo 1:1 kod davljenika Nürnberga.

Bavarci još mogu biti sretni bodom jer je Leibold u 91. minuti promašio penal za pobjedu domaćih.

Prethodno je domaćin poveo preko Pereire u 48. minuti, da bi za Bavarce izjednačio Gnabry u 75. minuti.

Niko Kovač bije je vrlo bijesan nakon ove utakmice i ovakvog razvoja događaja na travnjaku.

Međutim, hrvatski nogometni stručnjak i dalje vjeruje da je titula vrlo blizu, a njegov je plan do kraja prvenstva u neku ruku jedino sigurno rješenje.

"Promašili smo meč loptu danas nakon poraza Dortmunda jučer. Sada imamo još tri utakmice u kojima trebamo sedam bodova, dakle dvije pobjede i jedan remi da budemo prvaci", kazao je kasnije na presici Kovač.

Svjestan je Kovač kako u nogometu stvari često ne ispadnu onako kako položaj klubova na tabeli sugerira.

"Nürnberg je odigrao sa srcem 90 minuta i branio se jako dobro. Atmosfera je bila odlična, znali smo da nas čeka težak posao. Nismo odigrali dobro danas i možemo biti sretno što smo uzeli bod nakon njihovog promašenog penala".

Međutim, svjestan je da se takve stvari događaju i drugima.

"Bundesliga je luda. Što se dogodilo danas u posljednjih pet minuta i što se dogodilo jučer u ruhrskom derbiju ", zaključio je Kovač.

Bayern je vodeći sa 71 bodom, dva više od Borussije Dortmund. Nürnberg samo čudo može ostaviti u ligi jer imaju 19 bodova, a Stuttgart i mjesto koje vodi u doigravanje za opstanak bježi im pet bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close