Verratti zaražen

Nakon Bayerna i PSG ostao bez važnog igrača za utakmicu Lige prvaka

Trener Parižana Pochettino ne može mirno spavati jer je klub objavio kako Argentinac neće moći računati na motor ekipe Marca Verrattija, koji je u petak dobio pozitivan test na COVID-19.
Sport / Nogomet | 02. 04. 2021. u 21:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayern i PSG iduće srijede igraju prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, no oba trenera pred taj dvoboj imaju glavobolje zbog izostanaka važnih igrača.

Bayernov trener Flick je na duže vrijeme zbog ozljede ostao bez prvog topnika i najboljeg igrača svijeta za prošlu godinu Roberta Lewandowskog, što je ogroman hendikep za Bavarce.

Međutim, ni trener Parižana Pochettino ne može mirno spavati jer je klub objavio kako Argentinac neće moći računati na motor ekipe Marca Verrattija, koji je u petak dobio pozitivan test na COVID-19.

Talijan je već devet godina neizostavan član PSG-a, a samo je ove sezone upisao 26 nastupa.

Koliko je važan za momčad dokazao je protiv Barcelone kad je namjestio izjednačujući gol Mbappeu, a uz to je statistički najkorisniji dodavač Ligue 1.

Ipak, kad se sve uzme u obzir, iako je izostanak Verrattija veliki hendikep za PSG, opći je dojam da je Flick ozljedom Lewandoweskog u puno goroj situaciji jer je Poljak samo ove sezone u 36 utakmica postigao čak 42 gola.

Kopirati
Drag cursor here to close