David Čamber

Najmlađi profesionalac u povijesti Plemića potpisao za Veneziju

Čambera od potpisa za talijanski klub dijele još liječnički pregledi.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2021. u 17:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi član Zrinjskog David Čamber (16) karijeru će nastaviti u talijanskom drugoligašu FC Venezia.

Čamber je veliki talenat i brojni stručnjaci mu predviđaju blistavu budućnost, a Talijani su to prepoznali i odlučili ga dovesti u svoje redove.

Radi se o jednom od najvećih talenata u regiji kada je u pitanju godište 2005., a s HŠK Zrinjski u veljači ove godine potpisao je prvi profesionalni ugovor.

Radi se o najmlađem profesionalcu u povijesti Plemića, a sve je slutilo da će jednog dana napraviti veliki transfer. To se dogodilo danas, što je i službeno potvrđeno.

Kako piše SportSport.ba agencija Arena Sport Agency iz Mostara koja zastupa Čambera realizirala je transfer u redove talijanskog kluba s bogatom tradicijom. Transfer je 'težak' 150.000 eura, a treba istaći da je to prvi put da je u bh. nogometu jedan klub platio odštetu za nogometaša iz omladinske škole.

Čambera od potpisa za talijanski klub dijele još liječnički pregledi.

Treba istaknuti da je ovaj nogometaš jučer nastupao za juniore HŠK Zrinjski s kojima je osvojio Kup BiH pobjedom nad Zvijezdom 09.

Nastupa i za omladinske selekcije naše zemlje, što sigurno raduje za budućnost naše reprezentacije s obzirom na sve predispozicije koje ima. Definitivno, napadač za budućnost.

Kopirati
Drag cursor here to close