Petev ga prati

Najbolji strijelac HNL-a zaigrat će za Bosnu i Hercegovinu?

Kristijan Lovrić je prije nekoliko sezona igrao niželigaški nogomet u Kustošiji, a danas je jedan od najboljih igrača HNL-a i vrijednost mu je 5,5 milijuna eura po Transfermarktu.
Sport / Nogomet | 24. 02. 2021. u 06:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Kristijan Lovrić mogao bi dobro doći Zmajevima

Kristijan Lovrić igra sezonu života. Najbolji igrač Gorice prvi je strijelac HNL-a, zabio je 14 golova u prvenstvu ove sezone, a prvo mjesto dijeli s Mierezom iz Osijeka.

Lovrić je prije nekoliko sezona igrao niželigaški nogomet u Kustošiji, a danas je jedan od najboljih igrača HNL-a i vrijednost mu je 5,5 milijuna eura po Transfermarktu.

Kristijan Lovrić još nije nastupio za A reprezentaciju Hrvatske, a Zlatko Dalić mu je uputio pretpoziv za utakmice protiv Švicarske, Švedske i Francuske u listopadu prošle godine, ali nije dobio poziv za okupljanje.

Takvu situaciju mogla bi iskoristiti Bosna i Hercegovina. Kako tvrdi BHFudbal, novi izbornik BiH Ivajlo Petev bio je na utakmici Gorice i Lokomotive kako bi uživo pogledao Lovrića i pozvao ga u reprezentaciju BiH.

Angažman Lovrića u reprezentaciji BiH može se lako realizirati, s obzirom da mu je otac porijeklom iz BiH pa bi putovnicu trebao dobiti bez problema, naravno, ako se odluči za bh. reprezentaciju ispred Hrvatske.

Napadač Gorice rođen je u Ogulinu, a u karijeri je igrao za Ogulin, Belu Krajinu, Kustošiju, Lučko i Lokomotivu, a ovog ljeta bi mogao napraviti transfer karijere.

Kopirati
Drag cursor here to close