Premier League

Najave: Čekićari dočekuju Lisice, Mourinho protiv Solskjaera

Sastavi Brendana Rogersa i Davida Moyesa nalaze se na pozicijama koje ih vode u Ligu prvaka, a korak bliže ostanku unutar zone četiri bit će pobjednik međusobnog duela.
Sport / Nogomet | 11. 04. 2021. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas se igra nekoliko zanimljivih utakmica u engleskoj Premierligi, a zasigurno je hit dana susret između Tottenhama i Manchester Uniteda (17:30).

Nogometno poslijepodne u Engleskoj otvaraju Burnley i Newcastle (13:00), a važan susret zbog mogućeg plasmana u Ligu prvaka igraju West Ham i Leicester (15:05).

Čekićari i Lisice igraju iznad svih očekivanja ove sezone, naročito tim iz Londona. Sastavi Brendana Rogersa i Davida Moyesa nalaze se na pozicijama koje ih vode u Ligu prvaka, a korak bliže ostanku unutar zone četiri bit će pobjednik međusobnog duela.

Leicester je u prethodnom kolu poražen od Cityja, dok je West Ham drugi meč u nizu postigao tri gola i pobjedom nad Wolvesima je pretekao Chelsea.

Manchester United pamti težak poraz iz prvog djela sezone koji su mu nanijeli Spursi. Demolirao je Tottenham rivala na Old Traffordu, bilo je uvjerljivih 6:1.

United želi revanš i djelomično naplatiti dug, ali i otežti Tottenhamu posao kada je borba za četvrto mjesto u pitanju. Solskjaerova momčad je u seriji od tri pobjede, dok je Mourinhov sastav prošlog vikenda odigrao 2:2 sa Newcastleom.

Na kraju, Sheffield United u 20 sati dočekuje Arsenal.

Kopirati
Drag cursor here to close