'Oćeš mi to ti nešto, Brko'

Na treningu: Josip Brekalo se žestoko sukobio s kapetanom Wolfsburga

Brekala je na treningu laktom udario suigrač Renato Steffen (27), a Wolfsburgov kapetan želio je da ih smiri nakon toga. Umjesto toga, naišao je na žestok verbalni napad s Brekalove strane.
Sport / Nogomet | 28. 02. 2019. u 14:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi hrvatski reprezentativac Josip Brekalo (20), prvotimac Wolfsburga, za kojeg njemački mediji odavno imaju samo riječi hvale zbog njegova talenta i srčanog pristupa igri, ponekad se toliko unese u igru da mu pukne naprosto fitilj.

Bild piše kako je na treningu u srijedu došlo do žestokog sukoba između Brekala i kapetana tima Josuhe Guilavoguija (28). Dugo je trajala njihova žustra verbalna rasprava, a bilo je i međusobnog odguravanja.

Izgleda da se Guilavogui našao usred razmjene vatre, te je ''stradao'' kao kolateralna žrtva, zbog čega je nakon treninga bio ljut kao puška, izvještava Bild.

Naime, Brekala je na treningu laktom udario suigrač Renato Steffen (27), a Wolfsburgov kapetan želio je da ih smiri nakon toga. Umjesto toga, naišao je na žestok verbalni napad s Brekalove strane.

Mladi Hrvat imao je nakon toga ''ugodni'' razgovor s trenerom Labbadiom, a uvrijeđeni Francuz Josuha Guilavogui, inače uvijek dobro raspoložen u svlačionici, šutio je kao zaliven, ali je njegov izraz lica bio više nego rječit, navodi ovaj medij.

Kopirati
Drag cursor here to close