prva prozivka

Na prozivci Zrinjskog 31 igrač, svi neće ostati

Sport / Nogomet | 10. 06. 2016. u 11:05 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi put nakon što su 15. svibnja pobijedili Slobodu i tako proslavili naslov prvaka Bosne i Hercegovine ponovno su se okupili nogometaši mostarskog Zrinjskog.

Na prvoj prozivci pojavio se 31 igrač. Na prozivci je trebao biti i Filip Arežina, ali on je dobio slobodno nekoliko dana jer je bio na pripremama reprezentacije te na turniru u Japanu.

Osim igrača koji su bili tu i u prošloj sezoni i koji su pod ugovorom, treneru Vinku Marinoviću javili su se igrači koji su bili na posudbi (Anto Radeljić, Pehar, Vukomanović, Galić, Vranjić), trojica juniora (Ćorić, Vlahić-Puljić i Miketek) te dvojica prinova (Kozić, Barić).

Na prvoj prozivci bili su i igrači kojima je istekao ugovor, odnosno ističe im 30. lipnja – Zvonimir Blaić i Oliver Petrak. Blaić odlazi iz Zrinjskog, a s Petrakom je postignut dogovor. Tako je ostalo da se riješi sudbina Zakarića i Laštre, kojima je također istekao ugovor, te Radulovića i Nikolića, koji su igrali vrlo malo u prethodnoj sezoni.

'Pokušat ćemo riješiti statuse igrača kojima je istekao ugovor i onih koji su pod ugovorom, a trenutno možda nisu u prvom planu. Kroz dva do tri dana sve će se znati', kazao je Vinko Marinović.

Igrače su nakon okupljanja pozdravili trener Marinović te članovi uprave, koji su im prenijeli svoja očekivanja od njih u idućoj sezoni.

Zrinjski će danas popodne odraditi prvi trening, a u Mostaru će trenirati do 24. lipnja kada putuju u svoju stalnu bazu na Kupresu. Do prve utakmice u kvalifikacijama za Ligu prvaka odigrat će pet utakmice, a zasad su poznata tri protivnika – Neum, Split i Cibalia.

IGRAČI NA PROZIVCI
Goran Karačić, Dalibor Kozić, Krešimir Bandić, Zvonimir Blaić, Ivan Peko. Anto Radeljić, Daniel Graovac, Tomislav Tomić, Aleksandar Radulović, Miloš Žeravica, Mile Pehar, Benjamin Čolić, Pero Stojkić, Ognjen Todorović, Ivo Zlatić, Miloš Aćimović, Daniel Stojanović, Jasmin Mešanović, Stevo Nikolić, Oliver Petrak, Matija Katanec, Miloš Filipović, Nemanja Bilbija, Dejan Vukomanović, Marin Galić, Josip Miketek, Luka Ćorić, Marin Vranjić, Emanuel Vlahić-Puljić, Mario Barić.
OPRAVDANO ODSUTAN
Filip Arežina
IGRAČI IZ PROŠLE SEZONE KOJI NISU DOŠLI
Kristijan Jajalo, Neven Laštro, Goran Zakarić, Vučina Šćepanović, Krešimir Kordić, Stjepan Radeljić.

Kopirati
Drag cursor here to close