Saznat ćemo uskoro

Na pomolu veliki transfer: Zvijezda Liverpoola stiže u Bayern?

Čini se da se njegova karijera u Liverpoolu privodi kraju.
Sport / Nogomet | 27. 05. 2022. u 17:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika potvrda mogla bi stići nedugo nakon subotnjeg finala i velikog okršaja Liverpoola i Real Madrida.

"Na pitanje o mojoj budućnosti odgovorit ću nakon Lige prvaka. Ostajem li ili ne, reći ću vam nakon Pariza", poručio je Sadio Mane na pitanje o svojoj budućnosti na Anfieldu, no čini se da se njegova karijera u Liverpoolu privodi kraju.

Već se nekoliko dana priča o tome da bi senegalski napadač mogao navući neki drugi dres. Bayern, Barcelona, Juventus, PSG i Real Madrid spominju se kao mogući kupci, a u petak je ugledni L'Équipe objavio da je bavarski gigant najbliže dovođenju velike zvijezde Redsa.

Manea ugovor s Liverpoolom veže još godinu dana, no prema francuskom mediju isti do kraja najvjerojatnije odraditi neće. Spominje se odšteta u iznosu od 30-ak milijuna eura, a piše L'Équipe i kako je prije 10 dana sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić odradio sastanak s Maneovim predstavnicima.

Francuzi navode i da bi Senegalac trebao potpisati trogodišnji ugovor, a jasno je i da Bavarci u njemu vide potencijalnu zamjenu za Roberta Lewandowskog koji je već neko vrijeme na izlaznim vratima. Za njega je, naime, ozbiljno zagrizla Barcelona.

Julian Nagelsmann mogao Manea koristiti u samom vrhu napada, ali i na krilu pogotovo kada uzmemo u obzir i to da bi Serge Gnabry ovoga ljeta također mogao napustiti München, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close