Ibrakadabra

Na pitanje tko će osvojiti Scudetto, Zlatan odgovorio: 'U kojem klubu ja igram?'

Sa Zlatanom Ibrahimovićem nikad nije dosadno, što je dokazao bezbroj puta. Tako je bilo i ovog utorka, kada su ga talijanski novinari pitali tko će osvojiti Scudetto...
Sport / Nogomet | 05. 10. 2021. u 23:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šveđanin Zlatan Ibrahimović koji se vraća na terene nakon ozljede, u nedjelju je proslavio 40. rođendan. Tim je povodom pristao na razgovor za talijanske medije, a na pitanje tko će biti novi prvak Italije, odgovorio je:

'U kojem klubu Zlatan igra? Milan? Onda Milan', u svom je stilu odgovorio legendarni napadač.

'Imam 40 godina, ali se osjećam kao mladić. Imam neke manje ozljede, ali sve to je riješeno. Jedva čekam povratak na teren', rekao je Ibrahimović.

Ibrahimovićev dolazak u Milano bila je prekretnica za Crveno-crne, jer tada se talijanski i europski velikan počeo vraćati u sami vrh, napokon je zaigrao u Ligi prvaka, a kako igra, ne isključuje se mogućnost da se okiti Scudettom nakon dugo godina.

Zbog ozljede Ibrahimović je ove sezone upisao samo jedan nastup i dao je jedan gol, a sezonu prije je na 19 utakmica u Seriji A postigao čak 15 golova, pet više u odnosu na svoju debitantsku sezonu u Italiji po povratku na San Siro.

Kopirati
Drag cursor here to close