Trener Sarajeva

Musemić: Uz dužno poštovanje Slobodi, mi znamo gdje smo i gdje želimo ostati

''Bordo momčad'' u utakmicu 14. kola ulazi s pet vezanih pobjeda u okviru Premijer lige, ne računajući pobjede u Kupu BiH.
Sport / Nogomet | 19. 10. 2018. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevo će u subotu, u okviru 14. kola Premijer lige BiH na stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati Slobodu. Tim povodom održana je press konferencija za medije u Svečanom salonu Svetozar Vujović. Nazočnima su se obratili šef stručnog stožera Husref Musemić i prvotimac Anel Hebibović.

''Nadam se da smo stranku dobro iskoristili, da smo se osvježili i odmorili. Imamo puno veći fond igrača na raspolaganju. Sloboda je ekipa koja u posljednje vrijeme igra dobro, čvrsto i agresivno, primaju malo golova, daju malo golova, igraju na rezultat, ali mi ako budemo na našoj razini ne bi trebali imati probleme. Vidjet ćemo koja će ekipa početi utakmicu. To je najmanje bitno, bitno je da pobijedimo. Pozivam navijače da nam pomognu, jer po mom mišljenju su oni pobijedili utakmicu s Radnikom i bez njih to ne bi bilo tako'', kazao je Musemić te dodao:

''Prvo smo imali tri dana slobodno, igračima je bio potreban odmor. Cilj nam je bio osposobiti ozlijeđene igrače i u svemu tome smo nešto uradili. Sljedeće utakmice će pokazati koliko smo kvalitetno radili, a nadamo se da ćemo biti na razini od prije reprezentativne stanke. Znamo kako će igrati, odnosno znamo kako su do sada igrali. Ekipa su koja jako puno trči, igra agresivno. Možemo imati problema sa svakim, ali možemo i da nemamo problema ako uđemo dobro u utakmicu. Kada imamo optimalne uvjete za igru dobro igramo. Uz dužno poštovanje Slobodi, mi znamo gdje smo i gdje želimo ostati, mi o tome odlučujemo i u toj smo sada situaciji''.

''Bordo momčad'' u utakmicu 14. kola ulazi s pet vezanih pobjeda u okviru Premijer lige, ne računajući pobjede u Kupu BiH.

''Šef je naglasio da je najbitnije da smo se svi oporavili. Na nama je da pristupimo maksimalno ozbiljno utakmici, da odradimo onako kako smo radili prije stranke i nadam se da neće biti problema'', kazao je Anel Hebibović.

Utakmica FK Sarajevo – FK Sloboda je na rasporedu u subotu, 20. listopada na stadionu Asim Ferhatović Hase u 17:00 sati.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close