Povratak u Gabelu

Musa: Zašto GOŠK ne bi postao kao Mladost ili Krupa?

Sport / Nogomet | 12. 06. 2017. u 12:03 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon angažmana u Širokom i Vitezu mostarski stručnjak Slaven Musa ponovno je preuzeo GOŠK, koji je izborio povratak u Premijer ligu. 

Cilj mu je dobro poznat - ostanak u Premijer ligi. 

“Kad krenemo raditi bolje ću se upoznati sa svim igračima jer nisam pratio svaku utakmicu, a od onih koji su tu bili 2012. je ostao samo Miljenko Bošnjak. Ipak dosta tih igrača poznajem, znam da tu ima i kvalitete, a ja ću dati sve od sebe da GOŠK napravi dobar rezultat. Najvažniji je taj osnovni cilj koji se sam od sebe nameće: ostanak u ligi”, rekao je za Dnevni list. 

Kadar će imati vrlo kratak odmor i to je detalj na koji će Musa posebno obratiti pozornost. 

“Moramo pripaziti da napunimo one koji su umorni od sezone, ali u isto vrijeme i osvježimo te prilagodimo novostima koje svaki novi trener donese sa sobom. Vjerujem da ćemo imati kvalitetnu ekipu. Tu je dosta mladih, željnih dokazivanja, a što će biti prevaga GOŠK-a.”

“Na kraju krajeva zašto mi ne bi bili ova Krupa ili Mladost koja je stabilan premijerligaš? Izuzetno dobro poznajem sva zbivanja i kvalitetu u Premijer ligi tako da sam uvjeren da ova ekipa GOŠK-a uz nekoliko ciljanih pojačanja bez problema može ostvariti cilj ostanka u Premijer ligi”, zaključio je novi trener GOŠK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close