GOŠK

Musa: Vjerujem da ćemo napraviti dobru ekipu

Sport / Nogomet | 23. 06. 2017. u 08:10 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trenutno se u gabelskom GOŠK-u nalazi veliki broj novih igrača na probi, no šef struke Slaven Musa tvrdi da to neće potrajati.

“Svaki dan imamo par novih igrača koji dolaze na probu i to ćemo trebati riješiti uskoro. Protiv Zrinjskog ćemo provjeriti neke igrače kako bi dobili jasniju sliku kadra za sljedeću sezonu”, rekao je za Dnevni list novi/stari strateg Gabeljana najavljujući subotnji duel s Plemićima u Mostaru. 

“Moramo definitivno skratiti broj igrača na treningu da bi mogli normalno raditi i da bi se mogli polako pripremati za ono što nas očekuje u sljedećoj sezoni”, dodao je.

“Prvo moramo definirati kadar, svesti broj igrača na neki razuman broj. Sad imamo 30 igrača na treninzima, nema smisla da idemo negdje prije nego ga svedemo na 22 – 23. Tako da bi mogli na pripreme van Gabele krajem mjeseca ili početkom sljedećeg.”

Prokomentirao je mostarski stručnjak i ždrijeb prvenstva, a u prva tri kola Gabeljani će gostovati Želji i Sarajevu. 

“U Ligi 12 nema slabih utakmica. Imamo priliku pogledati susrete Sarajeva i Želje u Europskoj ligi, dobro se pripremiti. Sigurno nećemo ići na izlet da razgledamo Grbavicu i Koševo.”

“A protiv Borca i Širokog Brijega kući ćemo sigurno tražiti pozitivne rezultate i pobjede. Idemo utakmicu po utakmicu, a ja sam optimist i vjerujem da ćemo napraviti dobru ekipu”, zaključio je Musa.

Kopirati
Drag cursor here to close