Novi sponzor na Pecari

Musa: FEAL će se srcem i dušom založiti za NK Široki Brijeg

Sport / Nogomet | 12. 01. 2017. u 20:44 Ivan Kraljević

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak navečer je u klupskim prostorijama na Pecari konačno održana Skupština na kojoj je NK Široki Brijeg dobio novo vodstvo i statut. Pored novih imena u klupskom vodstvu, javnosti je obznanjeno i ime novog sponzora kluba.

Kako je priopćio Dario Knezović, stari-novi predsjednik Skupštine, u klub na velika vrata ulazi tvrtka FEAL, hercegovački gigant koji će klubu dati odgovarajuću financijsku injekciju. Njihov predstavnik u novom Upravnom odboru je Ante Musa koji je, obraćajući se članovima Skupštine, obećao ''težački rad unutar Uprave''.

''Spremni smo maksimalno pomoći u uspješnom funkcioniranju kluba. Imamo puno poslovnih partnera, srcem i dušom ćemo se založiti da i njih privučemo kao klupske sponzore te tako proširimo naše djelovanje za naš NK Široki Brijeg'', jasno je naglasio Ante Musa, član Upravnog odbora ispred tvrtke FEAL.

Pored njega, u novi Upravni odbor izabrani su Mirko Grbešić, Miro Kraljević, Marinko Gilja, Zdenko Ćosić, Ivan Ševo, Željko Knezović, Josip Kožul, Goran Kraljević, Željko Gugić i Robert Sabljić.

Oni će na konstituirajućoj sjednici, sukladno Statutu, između sebe izabrati predsjednika i dopredsjednika Upravnog odbora, a nakon toga i imenovati Upravu kluba (direktora, tajnika i sportskog direktora) za sljedeće četverogodišnje razdoblje.

S Pecare je u veoma pozitivnom ozračju poručeno kako budućnost i financije kluba nisu upitne te kako će NK Široki Brijeg i u budućnosti biti u vrhu bh. nogometa.

Kopirati
Drag cursor here to close