City bolji od Bayerna

Munje, gromovi i gol Haalanda

Nakon 12.minuta igre City je vodio 1:0, jednostavnu akciju De Bruyne - Grealish u gol je pretvorio Erling Haaland.
Sport / Nogomet | 24. 07. 2022. u 10:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dom Green Bay Packersa, Lambeau Field bio je domaćin još jednog okršaja nogometnih velikana u SAD. Ovaj put su igrali Manchester City i Bayern. Bavarci su utakmicu počeli u formaciji 4-4-2 sa Gnabryjem i Mullerom u vrhu napada, dok je u dresu Manchester City zaigrao napokon i Haaland koji je propustio prvu prijateljsku utakmicu zbog ozljede. Početak dvoboja je odgođen zbog grmljavine.

Na terenu su prva uzbuđenja krenula nakon pokušaja De Bruynea. Nakon kornera je zaprijetio i Grealish, ali lopta ide pored gola. Nakon 12.minuta igre City je vodio 1:0, jednostavnu akciju De Bruyne - Grealish u gol je pretvorio Erling Haaland.

Nakon 13 minuta igre zbog opet gromova i munja koje su parale nebo iznad stadiona utakmica je prekinuta. U nastavku Sabitzer proba svoj udarac koji nije loš, dok najbolju priliku za Bayern propušta Gnabry.

Bilo je prilika u drugom dijelu, na jednoj i drugoj strani, trener Bayerna je napravio deset, Guardiola pet izmjena manje, a upravo je rezervista Rico Lewis u dresu City kreirao najbolju priliku drugog dijela. Lewis je nakon solo prodora pogodio stativu.

Video: Manchester City vs Bayern
Kopirati
Drag cursor here to close