Pred vječiti derbi

Mulalić: Moramo dati svoj maksimum kako bi nadigrali Sarajevo

Sport / Nogomet | 03. 10. 2015. u 13:03 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vječiti nogometni derbi grada Sarajeva, 106. po redu okršaj ljutih rivala Željezničara i Sarajeva, bit će održan sutra u 15.30 sati na stadionu ''Grbavica''.

Nakon kratkih priprema u Međugorju, Željezničar dočekuje derbi pod vodstvom novog trenera i bivšeg igrača Edisa Mulalića, koji je nedavno preuzeo vođenje ekipe od Vlade Čapljića.

Na današnjoj konferenciji za medije iz tabora ''plavih'' su poručili da očekuju pobjedu u ovom meču, te da se nadaju dobroj utakmici s obzirom da su oba tima loše započela sezonu.

''Bitno je ući na teren s idejom kako igrati. To je nešto što nam je do sada nedostajalo. Naravno pored toga svi igrači moraju dati svoj maksimum i ostaviti srce na terenu.

Tko se ne bude na taj način ponašao, za njega neće biti mjesta u ovom timu'', izjavio je Mulalić i dodao da ekipi dodatni motiv daje nepovjerenje ljudi u ekipu Željezničara.

Mulalić za derbi protiv Sarajeva neće moći računati samo na povrijeđenog Damira Sadikovića, dok su ostali igrači fizički spremni.

Željezničar je potpisao jednogodišnji sponzorski ugovor s kompanijom ''Al Shiddi Group'', a direktor tima s ''Grbavice'' Mirsad Šiljak je rekao da je to najznačajniji ovogodišnji sponzorski ugovor kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close