Ne želi se kockati

Mulalić: Čekam papir za Drlju, jer znam gdje živimo

Nogometaši Željezničara u subotu na stadionu Grbavica dočekuju ekipu Leotara u prvom službenom ovogodišnjem meču koji će biti odigran u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Sport / Nogomet | 17. 02. 2023. u 15:56 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Željezničara Edis Mulalić istaknuo je da je pobjeda imperativ za njegov tim u sutrašnjem susretu.

"Vrijedno smo se pripremali za sutrašnji meč, ali i ostale susrete. Neke stvari u našem timu su postale automatizam, a igrači su na pripremama u Konjicu radili maksimalno, kao da se radilo o pripremama u Malagi", kazao je Mulalić.

Zadovoljan je pojačanjima koja su stigla u tabor Željezničara u proteklo vrijeme, kao i činjenicom da je kostur ekipe ostao isti.

"Doveli smo igrače za koje mislimo da su pojačanja. Krpić i Hodžić su igrali u našoj ligi i to je dobro za nas", naveo je.

Otkrio je da je i dalje upitno da li Andrija Drljo može igrati sutra jer je u prvom dijelu sezone u Kupu igrao za Zrinjski.

“Pojavila se danas informacija za Drlju jer je već nastupao za Zrinjski i sada čekamo informaciju da li on može igrati. Ako ne dobijem potvrdu – neću ga staviti jer neću se kockati. Želim papir na kojem to piše jer znam gdje živimo”, zaključio je Mulalić.

Kopirati
Drag cursor here to close