Na Grbavici ogorčeni Gigovićem

Mulalić: Ako je ovo nogomet, kapa do poda

Zadnja situacija je nevjerojatna... Ili mi dobro ne vidimo. Svako je tu zaštićen kao bijeli medvjed, a ti šuti... Ostaneš bez posla, te ljude to ne zanima", naglasio je Mulalić.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2022. u 00:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije dugo trebalo proći. Već nakon treće utakmice, one između Željezničara i Leotara na Grbavici, priča se i piše o suđenju. Ništa neobično kada se zna da je glavni sudac bio već sada "proslavljeni" Miloš Gigović.

Željezničar i Leotar su remizirali, završilo je 1:1 iako su imali svoje prilike jedni i drugi nakon postignutih golova. Leotar je vodio golom Todorovića, Željezničar je uzvratio preko Cocalića. Svoje prilike je imao Željezničar preko Štilića i Santosa, dok je Leotar svoje propustio preko Todorovića i Paranosa.

Nakon utakmice trener Željezničara i njegovu suradnici su okružili suca Gigovića nezadovoljni suđenjem. Tražili su prekršaj nad Štilićem u 95.minuti, na kraju je trener golmana Hasagić zaradio crveni karton.

" Aktivne igre u drugom poluvremena je bilo dvije i pol minute. Mislim da ova publika dolazi da se igra beskopromisno, na kraju smo vidjeli i stvari koje nisu nogometne. Neko dođe i pokvari nam cijeli ambijent, znate o čemu pričam. Na kraju ispadne to što ispadne. Što da kažem... Poenta je valjda da se nadmećemo, da bolji slavi. Zadnja situacija je nevjerojatna... Ili mi dobro ne vidimo. Svako je tu zaštićen kao bijeli medvjed, a ti šuti... Ostaneš bez posla, te ljude to ne zanima. Radi se to momčadima, klubovima... Ovo je prvo kolo, pa šta će biti u 25. kolu? Nemam pravi odgovor zaista. Nevjerovatno... Ako je to nogomet, svaka čast. Kapa do poda".

Kopirati
Drag cursor here to close