Drugi mandat

Mujkanović predsjednik Slobode

Pored Mujkanovića u UO kluba su Dejan Pavić i Goran Milić kao dopredsjednici te Kemal Papračanin, Mesud Smajić, Admir Mosorović i Senad Salkić kao članovi.
Sport / Nogomet | 04. 07. 2023. u 20:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se činilo kako je imenovanje Azmira Husića na mjesto predsjednika Slobode gotova stvar, situacija se u klubu s Tušnja promijenila.

Na večerašnjoj sjednici Skupštine kluba, za novog predsjednika je izabran Senad Mujkanović. I za Mujkanovića će ovo biti drugi mandat na čelu Slobode, a na kraju prošlog, koji je završio 2019. godine, bio je na velikom udaru navijača ovog tima, što je ujedno i bio razlog zbog kojeg je otišao.

Pored Mujkanovića u UO kluba su Dejan Pavić i Goran Milić kao dopredsjednici te Kemal Papračanin, Mesud Smajić, Admir Mosorović i Senad Salkić kao članovi.

Husić je navodno bez predsjedničke pozicije ostao zbog ultimatuma koji je postavio članovima Skupštine, a on se ogledao u potpunoj promjeni načina funkcioniranja upravnog odbora i same Skupštine.

"Nije točno da sam ja tražio da imam pod kontrolom čitav upravni odbor i skupštinu kluba, baš suprotno, sada je trenutno takva situacija, a oni su mi nudili da budem dio toga. Ja sam rekao da Slobodu želim vratiti građanima i svima onima koji vole Slobodu, čak smo se dogovarali i kako će izgledati ta skupština, u kojoj će se plaćati 100 KM mjesečno i da taj broj bude od tri do beskonačno. Time se dokazuje moja namjera, da u skupštini ne može sjediti nitko tko ne može dati nešto za Slobodu. Onda smo odlučili da to bude simbolično 100 KM na mjesečnom nivou i da takvih imamo beskonačno ljudi. Ja bih bio najsretniji da imamo 10.000 takvih ljudi, a naravno da to nije moguće", rekao je u izjavi za Klix.ba, Azmir Husić.

Kopirati
Drag cursor here to close