Sudačke zavrzlame

Mujić odbio suditi Borac - Sarajevo, Savez ga delegirao za Zrinjski - Sarajevo

NS BIH delegirao je suce za 14. kolo Premijer lige koje se igra ovog vikenda.
Sport / Nogomet | 21. 10. 2021. u 12:16 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je prošlo tek trećina Premijer lige, nažalost sve je više postalo važno tko će suditi u kojemu kolu. Tako je i samo delegiranje sudaca za 14. kolo već izazvalo kontroverze.

Naime, sudačko povjerenstvo Saveza delegiralo je za derbi 14. kola između Zrinjskog i Sarajeva Elvisa Mujića iz Banovića. Sporno je to što je Mujić nedavno, uoči 11. kola, odbio suditi utakmicu Borca i Sarajeva, pa je Savez delegirao novog suca.

Razlog je bio taj što se uoči utakmice na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj Mujić drži dignuta tri prsta. Uz to Mujić nije nimalo omiljen kod navijača Sarajeva, jer je navodni osvjedočeni navijač Željezničara, a FK Sarajevo je čak dvaput tražilo da im on ne sudi utakmice.

Bez obzira na sve to NS BiH ga je delegirao upravo za utakmicu Sarajeva, a ako ne dođe do promjene Mujić i njegovi pomoćnici, Goran Dujak iz Odžaka i Damir Lazić iz Brčkog.

Da "all star" ekipa bude potpuna četvrti sudac bit će Sabrija Topalović, Zeničanin koji se "proslavio" kada su mu navijači Veleža zapalili auto, a kao promatrač suđenja bit će Ognjen Valjić, nekadašnji međunarodni sudac kojeg su prije par godina skinuli sa svih lista. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close