Zaboravljeni srebrni Vatreni

Može li Tin Jedvaj oživjeti karijeru u novom klubu?

Tin Jedvaj (27) se vraća u europski nogomet. Nakon što je prošlu sezonu završio kao igrač moskovskog Lokomotiva na posudbi u El Ainu iz UAE, sad dolazi u redove grčkog velikana Panathinaikosa.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2023. u 15:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tin Jedvaj, nekada velika nada hrvatskog nogometa, osvojio je srebro na SP-u 2018. godine u Rusiji, bio je standardni član Vatrenih, no onda je sve krenulo u krivome smjeru.

Nije se naigrao u Bayer Leverkusenu pa je završio na posudbi u Augsburgu, a potom je u ljeto 2021. godine potpisao za moskovski Lokomotiv. U Rusiji je bilo sjajno, ali sve je 'upropastila' agresija na Ukrajinu te sankcije koje su doslovno dotukle sport.

Lokomotiv ga je poslao na posudbu u UAE, u redove Al Aina, no Jedvaj je ipak igrač za puno jače i kvalitetnije lige pa je ovog ljeta krenuo u potragu za boljom prilikom, piše Tportal.

Grčki mediji javljaju kako su Jedvaj, Lokomotiv i Panathinaikos sve dogovorili te će nekadašnji hrvatski reprezentativac ovu sezonu provesti na posudbi u Ateni.

Panathinaikos je aktualni grčki doprvak pa u kvalifikacije za Ligu prvaka starta od 2. pretkola, a za Jedvaja je ovo možda i posljednja prilika da se sa stilom vrati na veliku scenu i eventualno ponovno izbori mjesto u hrvatskoj reprezentaciji. 

 
Kopirati
Drag cursor here to close