Nije ništa novo?

Mourinho šokirao nakon blamaže: Ispadanje nije ništa novo za United!

Portugalski stručnjak je, nakon sramotne predstave crvenih vragova koja je rezultirala ispadanjem iz Lige prvaka, stao u obranu svojih igrača
Sport / Nogomet | 14. 03. 2018. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wissam Ben Yedder izbacio je Manchester United i uveo Sévillu u četvrtfinale Lige prvaka. Taj 27-godišnji francuski napadač zabijao je u Ligi prvaka Liverpoolu, Mariboru, Basaksehiru, Lyonu i Dinamu, a sada je zavio u crno Manchester United.

Svi smo znali da je Mourinho ekscentričan, ali ovo je i za njega nova razina.

Portugalac je, nakon šokantnog domaćeg poraza od 1:2 protiv Seville i ispadanja iz Lige prvaka, omalovažavao vlastiti klub:

"Bio sam u ovoj situaciji već dva puta - izbacio sam Manchester United s Portom i Real Madridom. Tako da ispadanje nije ništa novo za ovaj klub".

Potom je, kako piše Goal.com, trener crvenih vragova dao i svoje mišljenje o samoj utakmici:

"Probali smo biti agresivni od prve minute. Nismo uspjeli zabiti i Sevilla je dobro kontrolirala igru. Imali smo dobre šanse za pogodak, ali oni su zabili i od tog trenutka je sve postalo puno teže. Drugi gol učinio je stvari nemogućima".

Iskusni trener stao je i u obranu svojih igrača:

"Imali smo dobre periode, ali nismo kontrolirali utakmicu. Ne mogu reći da su moji igrači učinili išta loše u svom pristupu igri. Drago mi je da igrači ne skrivaju tugu, ali nemamo vremena za dramu", zaključio je 55-godišnjak.

Provociranje vlastitog kluba i branjenje igrača nakon sramotne partije - stvarno je "the special one".

Kopirati
Drag cursor here to close