Manchester United

Mourinho: Ibrahimović se oporavio i počeo trenirati

Zajedno s Ibrahimovićem i suigračima trenira i Eric Bailly, koji je dugo izbivao, također, zbog ozljede
Sport / Nogomet | 09. 02. 2018. u 17:23 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatan Ibrahimović se oporavio od ozljede i počeo je trenirati s prvom momčadi Manchester Uniteda, što je potvrdio i klupski menadžer Jose Mourinho, prenosi agencija Anadolija.

Zajedno s Ibrahimovićem i suigračima trenira i Eric Bailly, koji je dugo izbivao, također, zbog ozljede. Mourinho je kazao i da se Ibrahimović polako vraća u formu, dok je Bailly daleko od toga da konkurira za prvu momčad.

''Ekipa je u redu. Bailly i Daley Blind su dva igrača koji su izvan konkurencije za utakmicu s Newcastleom. Ibrahimović je počeo trenirati s ostatkom momčadi prije dva dana, tako da se vidi napredak'', kazao je Mourinho.

Ibrahimović je zadnji put igrao 26. prosinca 2017. godine protiv Burnleyja, Blind je izvan terena od početka siječnja, a Bailly još od studenog 2017. godine. Problem za Mourinha predstavlja i nedavna ozljedas Marouanea Fellainija koji je morao operirati koljeno. Uz sve to portugalski trener nikada nije sa svojim klubovima slavio na St. James Parku.

''Točno je da u Newcastle nikada nisam pobijedio. Iskreno, tamo sam oduvijek mogao osjetiti što su lijepe utakmice, ali i teške. Sviđa mi se stadion, volim atmosferu koja tamo vlada. Oni su dobri, entuzijastični navijači. Volim ići tamo, ali nikada nisam pobijedio. Gubio sam i igrao neriješeno nekoliko puta, ali nadam se da će rezultat u nedjelju biti drugačiji. Ali, Rafael Benitez zna kako se osvajaju bodovi, tako da mislim da će biti veoma teško'', naglasio je Mourinho.

Manchester United nakon 26 odigranih kola u Premier ligi zauzima drugo mjesto sa 56 bodova, čak 13 manje od lidera gradskog rivala Manchester Cityja. Susret 27. kola protiv Newcastle Uniteda igrat će u nedjelju s početkom u 15.15 sati.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close