Manchester United

Mourinho će se riješiti šestorice igrača u siječnju, a tko dolazi?

Mourinhu je na meti i Mauro Icardi, za kojega je spreman platiti 140 milijuna eura, kao i srpski veznjak Sergej Milinković-Savić iz Lazia i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić iz Reala.
Sport / Nogomet | 18. 12. 2017. u 21:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Menadžer Manchester Uniteda José Mourinho ozbiljno planira u siječnju osvježiti, ali i ''provjetriti'' kadar profesionalaca na Old Traffordu.

Oslobodit će se igrača koji po njegovome mišljenju (više) ne mogu odgovoriti zahtjevima Premier lige.

Šest igrača je navodno dobilo izlaznice, a spominju se imena Matteo Darmian, Luke Shaw, Daley Blind, Axel Tuanzebe, Henrikh Mkhitaryan i James Wilson.

Što se tiče mogućih akvizicija u siječnju 2018., ManU ponajviše radi na dovođenju Balea, Griezmanna i Özila. S druge strane, mediji pišu kako je Mourinhu na meti i Mauro Icardi, za kojega je spreman platiti 140 milijuna eura, kao i srpski veznjak Sergej Milinković-Savić iz Lazia  i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić iz Reala.

Naravno, planiranje novih igrača radi se prema izgledima kluba u natjecanjima u kojima sudjeluje do kraja ove sezone. Gradski rival ManCity bježi im jedanaest bodova u Premier League, dok u osmini finala Lige prvaka Europe igraju važne mečeve sa Sevillom. U EFL Cupu ovoga tjedna igraju protiv Bristol Cityja.

U Ligi prvaka Unitedu ne bi značili ništa Bale i Kovačić, jer ne bi imali pravo nastupa, ali pitanje je, prije svega, koga od navedenih vrhunskih nogometaša Mourinho uistinu može dobiti u siječnju.

Kopirati
Drag cursor here to close