VIDEO

Mostarski čarobnjak s loptom poručio - Utakmice bez navijača nemaju smisla

Samir Salčin je sada, u tijeku pandemije koronavirusa koji je zatvorio stadione za posjetitelje, snimio video pod nazivom ''Utakmice bez navijača = nema smisla''.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2021. u 13:54 Bljesak.info
Utakmice bez navijača = nema smisla

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarac Samir Salčin poznati je virtuoz s loptom, se duže od desetljeća bavi nogometom, ali ne timskim već onim koji ima predznak freestyle.

Narodski kazano, Salčin je 'žongler' s loptom, danas tražen u gotovo svim bh. gradovima na različitim priredbama koje okupljaju zaljubljenike u sport i nogomet. Ono što uspijeva s nogometnom loptom zasigurno može tek manji broj nogometaša, čak i onih koji igraju na najvišem svjetskoj razini.

Samir je sada, u tijeku pandemije koronavirusa koji je zatvorio stadione za posjetitelje, snimio video pod nazivom ''Utakmice bez navijača = nema smisla''.

''Ovaj video je moj poklon za sve navijače. Na snimanje ovog videa potakla me tužna slika praznih tribina na utakmicama, gdje nisam od zabrane gledalaca/navijača pogledao ni jednu cjelu utakmicu, kad upalim tv da gledam izgleda mi kao loša lutkarska predstava za djecu, a još tužnije mi je što je i kod nas zabrana, gdje na većini stadiona nije bilo popunjeno preko pola kapaciteta stadiona'', rekao je Salčin za Bljesak.info.

U videu se kao akteri pojavljuju igrači Premijer lige: Semir Štilić, Samir Bekrić i mladi igrači FK Veleža, a završnu riječ i svoje pojavljivanje u videu ima i nekadašnja zvjezda Bundes lige i legendarni reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević, sa jasnom porukom.

Video je sniman u Sarajevu i MOstaru na stadionima Grbavica, Rođeni, Koševo i Hakija Mršo.

Boris Zovko je snimao video, dok je snimke iz drona napravio Amir Kadić.

Kopirati
Drag cursor here to close