Saša Papac

Mostarac bi uskoro mogao postati sportski direktor Željezničara

Saša Papac mogao bi postati novi sportski direktor sarajevskog Željezničara
Sport / Nogomet | 03. 11. 2017. u 18:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Klix.ba / Saša Papac

Od odlaska Aldina Ćenana s mjesta sportskog direktora FK Željezničar, u bh. medijima se špekulira o imenu njegovog nasljednika.

Tako se pojavila informacija da ce Ćenana naslijediti proslavljeni bosanskohercegovački reprezentativac Saša Papac koji je i sam potvrdio da je u kontaktu s ''Plavima''

"Istina je da sam s ljudima iz uprave Željezničara obavio već nekoliko razgovora u posljednje vrijeme. Još je rano govoriti o mom angažmanu u Želji i trebat će neko vrijeme da vidimo kako će to na kraju sve završiti, ali potvrđujem da su kontakti uspostavljeni", kazao je Papac za SportSport.ba, pa je dodao: ''Glede mog obnašanja dužnosti kao skauta reprezentacije BiH, taj ugovor je kao i cijelom stožeru nacionalne reprezentacije istekao. Nogomet volim jer mi je dao puno toga u životu i nikad ga se neću odreći, uvijek ću nastojati biti blizu nogometnom terenu'', izjavio je popularni Mostarac i potvrdio da je u pregovorima s premijerligašem s Grbavice.

Papac je u karijeri igrao za Široki Brijeg, Karnten, Austriju Beč i Glasgow Rangers, a za bh. reprezentacije upisao je 39 nastupa.

Kopirati
Drag cursor here to close