Častan poraz

Mostar SG Staklorad: Poraz od St. Andrewsa za kraj

"Časnim porazom Mostar SG Staklorad se oprostio od natjecanja u kojem je na najbolji način predstavio Bosnu i Hercegovinu. Bilo je to veliko iskustvo za nas", kazali su u mostarskom klubu
Sport / Nogomet | 14. 10. 2017. u 18:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnik Bosne i Hercegovine u UEFA futsal kupu nakon briljantne preliminarne faze u kojoj je bio domaćin, okončao je danas nastup u glavnoj fazi ovog natjecanja, porazom od prvaka Malte St. Andrewsa rezultatom 5:2.

Iako su Mostarci u dva navrata imali vodstvo, igrači Staklorada u finišu su ipak popustili, pa su Maltežani proslavili svoju prvu i jedinu pobjedu na natjecanju.

"Časnim porazom Mostar SG Staklorad se oprostio od natjecanja u kojem je na najbolji način predstavio Bosnu i Hercegovinu. Bilo je to veliko iskustvo za nas", kazali su u mostarskom klubu.

Mostar SG Staklorad – St. Andrews 2:5

Strijelci: Aladžić, Hrkač/Raducu, Vuković, Autio, Penava, Despotović

Mostar SG Staklorad: Galić, De Souza, Kahvedžić, Aladžić i Vesić. Na klupi su: Sesar, Babić, Džemić, Radin, Pavlović, Hrkač, Bošković, Kajtaz i Gosto.

St. Andrews: Rakvaag, Celino Alves, Zammit, Vuković, Raducu, Mifsud, Autio, Despotović, Rogerinho, Sammut, Bonello, Mangion, Penava, Frendo.

Kopirati
Drag cursor here to close